Aurinkosähköjärjestestelmät

Ajattele ekologisesti ja sijoita tulevaisuuteen, aurinkosähköllä voit helposti säästä sähkölaskussa. Aurinkosähkö järjestelmä sopii jokaiseen Suomalaiseen omakotitaloon, tuotantolaitoksiin ja maatalouksiin. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä suomessa maaliskuusta marraskuuhun. Katolle sijoitettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä kotisi sähköverkkoon ja yli jäävän sähkön voit myydä energiayhtiölle.

Aurinkosähkö on edullista energiaa taloihin, joissa on suorasähkölämmitys, kaukolämpö tai maalämpö. Aurinkosähkö pienentää sähkölaskua, kun jatkuvasti päällä olevat laitteet kuten; lämminvesivaraajat, ilmanvaihto-koneet, kiertovesipumput, ilmalämpöpumput, jääkaapit, pakastimet ja muut kodin sähkölaitteet saavat energian auringosta.

Avaimet käteen palveluna

Hoidamme puolestasi lupa-asiat (energialaitos ja rakennusvalvonta). Asennuksista teemme sähkötarkastuspöytäkirjan ja annamme takuun työlle ja tarvikkeille. Ota yhteyttä, niin ammattilaisemme suunnittelevat ja tarjoavat juuri sinulle sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Suunnittelun ja asennuksen saat meiltä avaimet käteen palveluna.

Ota yhteyttä niin teemme tarjouksen teille aurinkosähköjärjestelmästä.

Soita 0400 954 675

Oulun Sähköasennus Oy
Lempiniemenkuja 7
90900
KIIMINKI
0400 954 675
info@oulunsahkoasennus.fi
www.oulunsahkoasennus.fi

Suosittele meitä