Sähköasennus alan rautaisilta ammattilaisilta Oulussa

Oulun Sähköasennus Oy on vuodesta 2004 toiminut yritys, jonka tavoitteena on tuottaa alan parhaita palveluita kuntayhteisöille, rakennus- ja remonttiyrityksille sekä pienrakentajille. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. sähköasennus, -suunnittelu, -saneeraus sekä ilmalämpöpumppujen asennukset. Toimimme Oulussa sekä lähikunnissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Korkeatasoiset sähköpalvelut ja takuuvarma työnjälki

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen palveluumme ja pyrimmekin työssämme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Pätevällä henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen, eivätkä vaativatkaan kohteet tuota meille ongelmia. Olipa kyseessä sähköasennus tai isompi saneeraus, voit luottaa osaamiseemme.

Lue lisää palveluistamme!

Aurinkopanelit asennettuna

Aurinkopanelit avaimet käteen asennettuna. Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumput asennettuna

Sen lisäksi, että tarjoamme korkeatasoisia sähkötöitä vaativaankin makuun, olemme asiantuntijoita myös ilmalämpöpumppujen suhteen. Pätevän ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on ongelmaton ja toimii kustannustehokkaasti. Lue lisää!

Tilaa sähköasennus ja muut palvelut kokeneelta yritykseltä

Kun olet vailla luotettavaa sähköalan osaajaa, jolta hoituu niin sähköasennus kuin kokonaisvaltaiset ratkaisutkin, käänny Oulun Sähköasennus Oy:n puoleen. Me palvelemme Oulusta ja Kiimingistä käsin. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Oulun Sähköasennus Oy

Lempiniemenkuja 7

90900 KIIMINKI

0400 954 675

info@oulunsahkoasennus.fi

www.oulunsahkoasennus.fi

Saat palveluistamme kotitalousvähennyksen. Lue lisää verohallinnon sivuilta!

oulun sähköasennus K-rauta Äimärautio & Kemi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa