Sähkötyöt Oulun seudulla – laajat ja vaativat kohteet

Yhteystiedot

Oulun Sähköasennus Oy on yli 15 vuotta alalla toiminut yritys, joka hoitaa vaativatkin sähkötyöt kokemuksen ja ammattitaidon tuomalla varmuudella. Toimimme Oulussa sekä lähikunnissa ja palvelemme myös remontti- ja rakennusyrityksiä, kuntayhteisöjä sekä pienrakentajia monissa sähköalan tarpeissa. Tutustu palveluihimme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköpalvelut suunnittelusta saneeraukseen

Me tarjoamme sähköpalvelut asennustöistä aina isoihin kokonaisuuksiin ja vaativiin saneerauksiin asti. Kokemusta meillä on monista eri kohteista ja toteutamme isotkin työt niiden vaatimalla asiantuntemuksella. Pystymme myös räätälöimään tarpeeseesi vastaavia palvelukokonaisuuksia.


Meiltä saat muun muassa seuraavat sähkötyöt:

  • Sähköasennus

  • Urakointi

  • Saneeraus

  • Sähkösuunnittelu

Tilaa sähkötyöt alan parhaita palveluita tarjoavalta yritykseltä

Oulun Sähköasennus Oy:n lähtökohtana on tuottaa alan parhaita palveluita erityisesti yritysten moninaisiin tarpeisiin. Me hoidamme sähkötyöt Oulusta ja Kiimingistä käsin yli kymmenen vuoden aikana alalta hankitulla rautaisella ammattitaidolla. Kun olet sähköalan monipuolista asiantuntijaa vailla, käänny meidän puoleemme!

Kysy lisää palveluistamme

Tavoitteena sähköalan parhaat palvelut

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.